Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Devil's Double előzetes - Az ördög dublőre

2011.04.26. 11:33 koimbra 3 komment

Szaddám Husszeinnek több dublőre is volt, értelemszerű, hogy fiainak is akadt egy-két hasonmása. Uday Hussein kegyetlen, szadista alak volt, aki szinte már megszokásból is előkapta olykor a pisztolyát, szájában méretes szivarok lógtak  és nagyon szerette a bulikat, a megfélemlítés és a kínzások sem álltak tőle távol. A hadsereg egyik katonáját, Latif Yahiat "kérték fel", hogy legyen Szaddám szeretett fiának dublőre és mivel a kérés errefelé inkább parancs volt kénytelen volt bevállalni a "munkát". Siker, pénz, nők, drogok, csillogás - amit Uday megkapott és birtokolt, ettől kezdve Latifnak is megvolt, de ezzel együtt járt az erőszak is. Végül Latif megúszta, mi sem bizonyította jobban, hogy a Black Prince gúnynevű Husszein fiú már nem él, ő pedig igen. Vagy mégsem?

A produkciót Lee Tamahori rendezte, a trailer alapján úgy tűnik, hogy egy stílusos, hangulatos, atmoszférában erős alkotást hozott össze, de ehhez mindenképpen kellett az aláfestő zene is. Az Oscaron nem hiszem, hogy találkozunk a filmmel, de több filmfesztiválon biztosan szép sikert arat. Dominic Cooperhez első ránézésre passzol a szerep (mindkettő). Néznéd a The Devil's Double-t?

Címkék: trailer the devils double thillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542856278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walter sobchak 2011.04.26. 14:24:56

Hú ezt nagyon várom! Uday eleve nagyobb állat volt mint az apja szerintem, volt hogy parti közben adott parancsot pár tucat ellenzéki kivégzésére. Remélem a filmben is visszaadják ezt, a trailer meggyőzött

Alex Mahone 2011.04.26. 19:56:02

Ez zseniális lesz. Pont.

Britte 2011.08.17. 12:13:51

Attól tartok, hogy nem adják majd nálunk! :(
süti beállítások módosítása