Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lehetséges, hogy lesz Troll Hunter 2

2011.04.28. 21:34 koimbra 3 komment

Az LA Times néhány hete azt írta, hogy az Universal szerezte meg a Troll Hunter remake jogait, azonban a norvég mockumentary rendezője, Andre Ovredal ezt megcáfolta. A Bloody Disgusting oldalnak elárulta, hogy máshol fog elkészülni a remake, de azt nem tette közzé, hogy hol, csak azt jegyezte meg, hogy egy igazán fantasztikus cégről van szó. Reméli, hogy mihamarabb alá tudják írni a szerződést.

Arra a kérdésre, hogy vajon saját maga vezényli-e le a feldolgozást a következő választ adta "Nem hiszem, mivel valami más műfajban akarom magam kipróbálni. Úgy értem, hogy talán visszatérek még ehhez a témához, de egy jó darabig biztosan nem. Egyelőre egy másik filmet fogok elkészíteni, lehetséges, hogy egy nap majd megcsinálom a Troll Hunter remake-et, ha esetleg nem találtak hozzá megfelelő rendezőt. Nem tudom...Nem szeretném, hogy a következő művem egy újabb mockumentary legyen és jelenleg ezt tartom szem előtt."

Ovredal a lehetséges folytatásról is beszélt. "Norvégiában folytatás láz van. Az emberek olyan üzeneteket küldenek nekem a Facebookon, hogy 'Mi van a második résszel? Na, jöjjön már'. Úgy gondolom, hogy van még jó néhány troll faj, amelyeket nem mutattunk még be." Ovredal jelenleg Chris Columbusszal dolgozik egy szörnyes vígjátékon, a producer Columbus lenne, a történetről pedig csak annyit mondtak, hogy a Szörnyecskék és a Men in Black ötvözete lesz.

Címkék: miújság sequel troll hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272862968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.04.29. 02:09:57

"Szörnyecskék és a Men in Black ötvözete lesz."....azs de gyóóó, mert már a Men In Black is a Szörnyecskék és a Szellemírtók ötvözete volt, eredeti elképzelés mindenképpen...:-)

COLT 2011.04.29. 19:19:55

Nekem az első nem igazén jött be...

face007 2011.05.04. 12:01:48

nagyon tetszett az első :) remélem jó lesz a folytatás is!
süti beállítások módosítása