Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pirosszka 2 poszterek

2011.05.01. 19:17 koimbra 3 komment

Néhány évvel ezelőtt ismerhettük meg a Piroska és a farkas újabb átiratát. Ebben a farkas nem ette meg a nagyit, hanem nyomozott, a nagymami extrém sportoló volt, Piroska pedig tudott karatézni. Az animációs film szépen termelt, ezért kattintották fel a zöld lámpát a folytatáshoz, ami körül volt némi jogi vita, de végül a hétvégén bemutatták Amerikában. 3D ide, 3D oda, a produkció elég gyengén muzsikált, több rész biztos nem lesz, a kritikusok is lehúzták, a nézők nem szerették. A történet szerint Jancsi és Juliskát elrabolják, indulhat az akció a kiszabadításukra.

 

 

És ha még nem láttátok volna íme a szinkronos előzetes


- Music video, Hayden Panettiere énekel

Címkék: poszter sequel hoodwinked hoodwinked 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872869895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.01. 19:35:50

Inkább a Thorról legyen már kritika, ne erről a rakás szerencsétlenségről még egy hír. Tudtuk, tudjuk, és tudni fogjuk hogy trágya a piroszka:):D
süti beállítások módosítása