Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cooper játszhatná Lucifert az Elveszett paradicsomban

2011.05.05. 13:33 koimbra 2 komment

Az Elveszett paradicsom (Paradise Lost) projekt is abba a kategóriába tartozik, amelyet tervezgetnek egy ideje, de csak nehezen akar megvalósulni. Most éppen úgy néz ki a helyzet, hogy a John Milton epikus költeményét Alex Proyas fogja a vásznakra költöztetni, míg a legutóbbi forgatókönyvet Lawrence Kasdan írta. Lucifer szerepét a mostanában agyonfoglalkoztatott Bradley Cooperre bíznák, aki eddig még nem bólintott rá a felkérésre, nyilván előbb átgondolja, hogy be tudná-e szorítani valahova a filmet és egyáltalán érdekli-e az alkotás.

Az Elveszett paradicsomban az akcióra helyezik a hangsúlyt, a menny és pokol csatáját mutatják be, az Úr és Lucifer seregei csapnak össze, amelynek tétje az emberiség sorsa. A konfliktust az váltotta ki, hogy Ádám és Éva elhagyták a paradicsomot. Milton művéről a wikipedián olvashatsz bővebben.

Címkék: paradise lost miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422879673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.05. 16:24:58

Szeretem az ilyen témájú filmeket, remélem hamarosan elkészül.

zvladij 2011.05.05. 18:37:28

Bradley Cooper:
- Alex, szerinted jó leszek hollónak?
Alex Proyas:
- It can't rain all the time
süti beállítások módosítása