Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Koszorúslányok szinkronos előzetes

2011.05.05. 20:03 koimbra Szólj hozzá!

Judd Apatow producer (Felkoppintva, A 40 éves szűz) ezúttal abba avat be minket, mi történik, ha két jó barátnő találkozik a világ legőrültebb koszorúslányaival.
KRISTEN WIIG (Saturday Night Live) a film főszerepében Annie-t, a menyasszony tanúját alakítja, aki legjobb barátnőjével, Lilliannel (MAYA RUDOLPH – Továbbállók) és egy csapat fékevesztett koszorúslánnyal – Helennel (ROSE BYRNE), Ritával (WENDI MCLENDON-COVEY), Beccával (ELLIE KEMPER) és Megannel (MELISSA MCCARTHY) – mindent megtesz azért, hogy az esküvő a lehető legjobban sikerüljön.
Annie-nek nem túl fényesen alakul az élete. Ám egyszer csak kiderül, hogy legeslegjobb barátnőjét, Lilliant eljegyezték, és Annie elhatározza, hogy senki más nem lehet a menyasszony tanúja, csakis ő. Bár éppen szerelmi csalódás gyötri, és nincs egy vasa sem, beleássa magát a ceremónia rituáléjába, és megismerkedik a koszorúslányokkal, akik közül az egyik, Helen a fő riválisa lesz, mert tökéletesen megfelel a menyasszony tanújával szemben támasztott követelményeknek. Annie egyre kínosabb katasztrófák sorozatába rángatja bele a koszorúslányokat, és rá kell jönnie, hogy a legjobb barátnője által rászabadított négy idegen a feje tetejére állítja az életét.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes bridesmaids

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942880272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása