Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aaron Eckhart lesz Hook nyomozó

2011.05.10. 22:13 koimbra 1 komment

Múltkorában írtam arról, hogy Hollywoodban nem csak a betervezett klasszikus mesék átdolgozásából van túl sok projekt, hanem  Pán Péterből is érkezik legalább 5 verzió. Ezek között található a változat is, amelyet elvileg Guillermo del Toro dirigált volna, aztán elhagyta a projekt környékét, helyére Ben Hibon érkezett. Neki köszönhetjük a Harry Potter és a halál ereklyéiben a The Tale of The Three Brothers animációs szösszenetet (Hermione meséli el a sztorit).

A történetet komorabbra veszik és Aaron Eckhart játssza Hookot, aki egy volt detektívet  játszik és egy gyerekrabló nyomában lohol. AnnaSophia Robb lesz Wendy, aki segít a nyomozásban. Sean Bean alakítja Smee-t, a rendőrfőnök s egyben Hook egyetlen barátja a zsaruk közül. Leszűrhető, hogy ezek szerint Pán Péter lesz a gonosz, a karakternek még nincs megformálója. Ha minden jól megy októberben kezdődhet a forgatás.

Címkék: miújság pán péter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282894363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.05.10. 22:17:37

Meg Ben Hibon csinálta a Sucker Punch-hoz is az előzetes animált spotokat :)
süti beállítások módosítása