Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Grey és Trejo a Skinny Dip exploitation filmben

2011.05.13. 16:50 koimbra 3 komment

Sasha Greynek elege lehetett a pornóból, ezért más vizekre evezett a rajongói legnagyobb bánatára. Idén már az I Melt With You és a The Girl from the Naked Eye thrillerekben láthatjuk a hölgyet, e mellett pedig leszerződött a Skinny Dip exploitation produkcióra is, amelyet Frankie Latina fog dirigálni Norman Lasca forgatókönyvéből. Grey mellé leszerződtették Danny Trejot, Pam Griert, Michael Madsent és Bridgette Nielsent. Na ezt a filmet se fogják moziban mutogatni, de ettől függetlenül még lehet ütős szórakozás.

Grey karakterét megerőszakolják, elveszik szüzességét, ezt követően a hölgy összeszedi magát, shotgunt vesz magához és egy ellopott rendőregyenruhában bosszút áll. Már a plakáton olvasható szöveg is az exploitation műveket idézi.

Latina elmondta, hogy a 70-es 80-as évek filmjein nőttem és nagyon kedveltem azokat, amelyekben Pam Grier, Laure Gemser vagy Grace Jones játszottak, ezek a művek mutatták meg igazán, hogy mekkora erő is rejlik a nőkben. Ő ehhez hasonló filmet akar csinálni.

Címkék: grindhouse miújság exploitation

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622901180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása