Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a The ABC of Death antológia

2011.05.13. 11:24 koimbra 1 komment

A Drafhouse Films a Timpson Filmsszel és a Magnet Releasinggel karöltve tervezik a The ABC of Death horror antológiát. Minden egyes rendező egy rövidfilmet fog készíteni az ábc egyes betűivel kapcsolatosan. Jason Eisner (Hobo With a Shotgun), Nacho Vigalondo (Időbűnök), Ti West (House of the Devil) és Srdjan Sapsojevic (Szerb film) is a fedélzeten van, rajtuk kívül a következő rendezők kaptak lehetőséget: Angela Bettis, Ben Wheatley, Banjong Pisanthanakun, Adrian Garcia Bogliano, Ernesto Diaz Espinoza, Bruno Forzani and Héléne Cattet, Gadi Harel, Thomas Malling, Yoshihiro Nishimura, Simon Rumley, Tak Sakaguchi and Yuji Shimomura, Marcel Sarmiento, Timo Tjahjanto, Andrew Traucki, Jake West és Adam Wingard.

Csupán egyetlen direktor kellene még, a fejesek úgy gondolták, hogy versenyt hirdetnek és a győztesé lesz a lehetőség, hogy egy darabbal ő is képviseltesse magát az antológiában. Júniusban indul a forgatás, a tervek szerint a forgatás 6 hónapot, 6 hetet és 6 napot fog igénybe venni.

"Az ABC of Death nagyszerű lehetőséget kínál fel számos látnoki képességgel megáldott rendezőnek, hogy olyan filmet készítsenek, ami sokkal több álleejtős pillanatot tartalmaz, mint az összes hollywoodi blockbuster" - mondta Tim League, a tervezet egyik producere.

Címkék: antológia miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732900338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.05.13. 20:39:51

akkor az az egy direktor legyen már a Tarr Béla, no...:-)))amúgy érdekes szkeccsfilmnek ígérkezik az biztos.Nem is tudtam hogy Angela Bettis rendez is filmeket.
süti beállítások módosítása