Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szalmakutyák remake előzetese

2011.05.14. 00:21 koimbra Szólj hozzá!

Sam Peckinpah 1971-es thrillere is megérett egy remake-re, legalábbis így gondolták a Columbia berkein belül és gyakorlatilag nem is tudnak csúnyán belebukni, mert csupán 12,5 millió dollárba került. Rod Laurie, Az utolsó erőd (The Last Castle) direktora próbálkozhatott azzal, hogy az eredetihez hasonló művet hozzon létre, szeptemberben kiderül.

James Marsden egy forgatókönyvírót játszik, aki filmbéli feleségével, Kate Bosworth-szal közösen délre költöznek, hogy felújítsák a családi házat. Friss levegő, nyugodt környezet, barátságos helyiek, legalábbis elsőre így tűnik. Aztán beüt a baj, régi sérelmek kerülnek ismét felszínre. Ennek következtében a páros kénytelen megvédeni magát az őket megtámadó néhány helybélivel szemben.

 

 

Címkék: trailer remake szalmakutyák thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982902113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása