Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Amityville Horror közeleg

2011.05.15. 16:52 koimbra Szólj hozzá!

Nemrég arról írtam, hogy a Hannibal Classics egy újabb Amityville Horror produkciót tervez és várhatóan 2012 októberében kerülne a mozikba a John G. Jones regényén alapuló alkotás. Ám a Dimension a Miramax-szal karöltve is azon munkálkodik, hogy összehozzon egy Amityville Horror alkotást. Az elképzelés az, hogy ezt több folytatás is követné, már ha egyáltalán lesz rá érdeklődő.

Casey La Scala és Daniel Farrands a már megismert és sokak által éltetett "talált videóanyag" formában forgatják le az alkotást, azaz az egyik szereplő által cipelt kamera szemszögéből fogjuk látni a történéseket. Az Amityvelle Horror: The Lost Tapes címre hallgató filmet jövő év január 27-én mutatják be.

A történet szerint egy televízió híradós gyakornoknője az egyik legismertebb kísértetjárta házról készítene műsort. Újságírókkal, papokkal és a paranormális tevékenységek szakembereivel lép be a házba, ahol régebben bizarr szörnyűségek történtek.

Címkék: miújság horrorhír amityville horror

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802905737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása