Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az úton posztere

2011.05.17. 17:18 koimbra 2 komment

Jack Kerouac regényéből forgatott filmet. A mozis verziót évek óta meg akarták valósítani, Kristen Stewart képbe kerülésével indult be igazán a tervezet szekere, később Sam Riley és Garrett Hedlund is csatlakozott Stewart mellé.

Sal Paradise (Riley) apja halála után találkozik egy fickóval, aki nemrég került ki az elmegyogyóból (Hedlund). Úgy döntenek, hogy hátrahagyják eddigi életüket, a szabadságra szomjaznak és útra kelnek. Viggo Mortensen, Amy Adams, Kirsten Dunst, Tom Sturridge, Steve Buscemi, Terrence Howard, Alice Braga és Elisabeth Moss is játszik az alkotásban.

Címkék: on the road poszter könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32911554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.17. 20:01:54

Te3tszős egy kép:)

Nerve 2011.05.17. 20:08:59

"Sal Paradise (Riley) apja halála után találkozik egy volt fickóval"- ööööö, ezt most csak én nem értem, vagy csak túl kertvárosi vagyok és Rupaul-ról van szó?
süti beállítások módosítása