Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Carrie-ből

2011.05.20. 17:26 koimbra 1 komment

1976-ban mutatták be a Carrie horrort, a Stephen King regénye alapján készült film jól termelt a mozikban, majd a 90-es években valamiért elkészült a folytatása. A remake-láz hatására az MGM a Screen Gemsszel karöltve megcsinálják a Carrie remake-jét, fel is kérték  Roberto Aguirre-Sacassat, a Big Love és a Glee íróját, hogy vesse papírra a forgatókönyvet. Elvileg ez a verzió sokkal könyv hűbb lesz, mint a 76-os alkotás. Aguirre-Sacassa nem most kerül életében először King-es projekt közelébe, korábban a Végítélet (The Stand) minisorozaton dolgozott.

A történet szerint Carrie White-ot az iskolában folyamatosan szívatják, anyja sem képes felvilágosítani őt. Az iskolai bálon végleg kiborul a bili, előtör különleges, telekinetikus képessége és elszabadul a káosz.

Címkék: remake carrie könyvből film horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662919659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.05.20. 19:55:10

de aztán megjönnek az x-ek és az F4 és közös erővel legyűrik a tébolyodott leányzót.

happy end. :D
süti beállítások módosítása