Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még várni kell Michael Myers visszatérésére

2011.05.27. 10:59 koimbra 2 komment

Az MTV riportere Patrick Lussierrel és Todd Farmerrel beszélgetett, a téma a Halloween harmadik része volt, amelyet már nem Rob Zombie fog rendezni. Farmer elkészült a forgatókönyvvel és arra várnak, hogy Weinsteinék kitűzzék a forgatás kezdetét. A terv az volt, hogy még a Féktelen harag (Drive Angry) előtt bele tudnak vágni, de aztán látták, hogy nem állna elég idő rendelkezésre, hogy teljesen gatyába rázzák a filmet a Halloween 3 előtt, így úgy döntöttek, hogy később csinálják meg. Jelenleg azonban a Hellraiser rebooton is dolgoznak, így Michael Myers visszatértére úgy néz ki, hogy várni kell. Az biztos, hogy nem fogják figyelmen kívül hagyni, amit Zombie készített, folytatni fogják,  amit elekzdett, nem terelik más irányba, ám szeretnének visszatérni a gyökerekhez, mind stílusban és mind hangulatban olyan mű lebeg a szemük előtt, mint amelyet anno John Carpenter prezentált.

Címkék: halloween miújság sequel halloween 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692936197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.27. 18:04:35

Jöhetne már mit ne mondjak. Az idei Halloweeni összejövetelen is kellene már min borzongani.

Blake007 2011.05.27. 19:23:02

Sokan fanyalogtak, pedig szerintem az egyik legjobban sikerült remake pont a Halloween volt. Átélhettük ugyanazt amit régen, csak felturbózva és kiegészítve. Michael pedig remélem még visszatér.
süti beállítások módosítása