Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Franco és Blanchett helyett Eisenberg és Watts

2011.06.01. 11:29 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly Ben Stiller, Greta Gerwig és James Franco állt a While We're Young projekt mellett, a rendezői poszton Noah Baumbach üldögélt. Majd Cate Blanchett is megfordult a tervezet körül, de aztán Gerwig távozott, majd Blanchett Francoval karöltve kilépett. Egyedül Stiller tartott ki a Greenberg rendezője mellett és most Jesse Eisenberg és Naomi Watts érkezett még erősítésnek. 

A történetről még most sem  lehet tudni túl sokat, de annyi ismeretes, hogy egy fiatal, szabadszellemű brooklyni páros inspirálólag hat egy feszült egy dokumentumfilmesre és annak feleségére. Stiller formálná meg a rendezőt,  míg a fiatal páros Eisenberg  és Watts lesz. Greenberg feleségét,  Jennifer Jason Leight akarta az egyik szerepre, de miután benyújtották a válókeresetet nem biztos, hogy Leigh bekerül a filmbe

Címkék: miújság whie we re young

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272948226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása