Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dillion, Fraser és Robinson a Freaky Deakyben

2011.06.03. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Elmore Leonard Freaky Deaky című regényéből Quentin Tarantino rendezett volna filmet, majd Richard Brooks és Jim McBride is megfordult a rendezői szék környékén, végül Charles Matthau kezébe adták a gyeplőt. 2011 elején szerettek volna hozzálátni a forgatáshoz, de eddig még nem dördülhetett el a csapó. William H. Macy már tavaly leszerződött, később Camilla Belle neve keringett a projekt körül, úgy fest a helyzet, hogy ő mégsem lesz benne. Viszont Matt Dillon, Brendan Fraser és Craig Robinson is igent mondott a felkérésre.

A film központi szereplői egy férfi és egy nő, akik régebben romantikus viszonyt folytattak és nagy szakértelemre tettek szert a bombakészítés terén. Azonban az évek során különváltak, a börtön is közbeszólt, ám most újra összejönnek, hogy milliókat lopjanak. Ám a hatóság és a bombaszakértő osztag figyelmét is magukra vonják.

Dillion egy los angelesi zsarut formál meg, Fraser pedig az egyik hippi lesz, aki érdekelt a rablásban. Macy játssza a milliomost,  Robinson pedig egy régebbi munkatársát alakítja.

Címkék: miújság könyvből film freaky deaky

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742953728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása