Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 80-as évek: A nindzsa bosszúja előzetes

2011.06.05. 19:07 koimbra 6 komment

Cho Osaki (Sho Kosugi) házát és családját több tucatnyi nindzsa támadja meg, a harc végén barátja unszolására Amerikába, azon belül is Los Angelesbe költözik. Hamarosan egy sor gyilkosság történik, amiről feltételezik, hogy csakis egy nindzsa állhat az esetek hátterében. Osaki is hamarosan rádöbben, hogy dróton rángatták, arra is rájön, hogy ki áll az öldöklések hátterében.

Sam Firstenberg second unit rendezőként dolgozott, majd a Krokodik után úgy döntött, hogy eljött az ő ideje is. A nindzsa bosszúja volt az első mozifilm, amit már maga dirigált le. Ezt követően az Amerikai nindzsa, a Lőj a vadászra és a Delta Kommandó 3-at készítette el.  Kosugi még többször magára öltött a nindzsa ruházatot, 1998 után már nem volt látható semmiben, de Wachowskiék kérésére 2009-ben A nindzsa gyilkosban újra felbukkant. Arthur Roberts a tévés alkotások felől érkezett, inkább sorozatepizódokat vállalta be és ezután is inkább a videó-és tévés piacot részesítette előnyben, játszott a Not of This Earth és a Rorschach  filmekben. Ashley Ferrare a produkció jó csaja még egyetlen mozis alkotásban játszott, inkább modellkarrierjére koncentrált.

A Youtube-on rábukkantam még a film egy narrátoros részletére, a minőség gagyi, de ez az alábeszélés minden pénzt megér. :)

Címkék: 80as évek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542959735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2011.06.05. 19:13:58

gyermekkori klasszikus! alámondással, vhs-ről néztük anno szarrá. azóta sikerült kintről megvenni dvd-n is.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.06. 08:40:15

bitang nagy film, nem is emlékszem hányszor láttam. :D

tunderninja 2011.06.06. 11:05:29

Amerikai Nindzsa jobb.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.06. 11:16:58

@tunderninja: így van.

Személy szerint ezek miatta filmek miatt kezdtem el harcművészettel foglalkozni. :D
süti beállítások módosítása