Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lindsay-Abaire-re bíznák a Poltergeist rebootot

2011.06.08. 17:21 koimbra 1 komment

A hamvaiból feltámadt MGM nem tett le arról, hogy rebootolja a Poltergeist franchise-t. Becsöngettek a Pulitzer-díjas David Lindsay-Abaire-hez, hogy írja meg az új verzió forgatókönyvét. Az úriember egyelőre ráült az ajánlatra, nem adott választ, valószínűleg morfondírozik, hogy vajon nem kapna-e a kopogó szellem rajongóitól, ha nem tetszik számukra az általa összehozott szkript.

Az MGM még 2008-ban Stiles White-ot és Juliet Showdent, a Boogeyman mögött álló írókat bízta meg a forgatókönyvvel, akik bizonyára valami szörnyűséget hoztak össze, ezért lenne szükség egy hozzáértőre.

Az eredeti film tartalma: Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel, és egy békés kaliforniai kertvárosban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket, Carol Anne-t megszólítja egy hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejéből jön. És hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékos gyermekekként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan a játék durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tört ki a lakásban, és pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. És miközben a szülők a középső fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kis Carol Anne eltűnik: elnyeli őt a Poltergeis-t világa. A szülők pedig kétségbeesésükben két szakemberhez fordulnak segítségért: egy parapszichológushoz és egy ördögűzőhöz.(port)

Címkék: reboot miújság poltergeist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802968315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.06.08. 18:02:12

A mai napig emlékszem azokra a jelenetekre, mikor a kislány kapaszkodik az ajtófélfába és az a valami szívja befelé, vagy amikor a ház előtt lévő gödörbe belezuhan és feljönnek a csontvázak, pedig láttam vagy 20 éve.
Kell ennek "újra"? Lehet, nem tudom.
süti beállítások módosítása