Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harry Potter és a Halál erekléyi - feliratos összeállítás

2011.06.14. 21:20 koimbra 2 komment

Egy feliratos Harry Potter összeállítást tekinthettek meg alább. Ki emlékszik még arra az időszakra, amikor a három főszereplő még kis "porbafingó" volt.

Címkék: harry potter featurette

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572984477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecniii 2011.06.15. 08:58:20

Egész beleborzongtam ebbe a kis összeállításba, kár hogy ha egyesével nézem a filmeket ez nem jön át. Ez a záró epizód látványban biztos ütni fog, de egyszerűen nem értem miért kellenek olyan jelenetek amiknek még csak köze sincs a könyvhöz. Pl. amikor Harry "átöleli" Voldemortot és lerántja a mélybe.

Shyllard 2011.06.15. 09:27:32

Jó kis összeállítás, eszembe jutott mikor anno megvettem a 7. részt és már az olvasás elkezdése előtt szomorú voltam, mert tudtam, h ez lesz az utolsó :( Kb most így vagyok ezzel a filmmel is, annak ellenére, h volt pár gyengébb epizód a filmeknél, hiányozni fog ez az egész :S Bár még mindig jobb, mintha folytatnák, Isten ments...
süti beállítások módosítása