Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Affleck vezényelheti le a Ne szólj senkinek thrillert

2011.06.15. 21:35 koimbra 1 komment

A Warner az Universal stúdióval közösen szerezte meg Harlan Coben regényének a megfilmesítési jogait. A Ne szólj senkinek (Tell No One) könyvből Gauillaume Canet 2006-ban készített egy mozis verziót, az amerikai változatot Ben Affleck rendezheti.

David Beck felesége egy sorozatgyilkos áldozata volt, a férfi azonban nem omlott össze, befejezte az orvosi egyetemet és gyerekgyógyászként praktizál. 8 év telik el az eset óta, majd Beck rejtélyes e-mailt kap, amiben egy üzenet és egy kép található. Ezek alapján valószínűsíthető, hogy a nő nem halt meg, hanem él. A férfi megpróbálja kideríteni az igazságot, ám egy milliárdosnak nem tetszik túlzottan Beck vizsgálódása.

Affleck a Hideg nyomon (Gone Baby Gone) thrillerrel mutatkozott be rendezőként, ezt követően a Tolvajok városát (The Town) tette le az asztalra, ami már szép siker is volt. Sok produkció rendezői székébe próbálták belenyomni Afflecket, aki végül az Argot választotta, csak ezt követően dirigálhatja le a Ne szólj senkinek remake-et.

Címkék: remake miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812987342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása