Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moneyball előzetes

2011.06.16. 10:54 koimbra 1 komment

Steven Soderbergh 2009 júliusában kezdhetett volna hozzá a Moneyball baseballfilmhez. Történet azonban, hogy Steven Zaillian forgatókönyvét a munkálatok megkezdése előtt Soderbergh teljes mértékben átdolgozta. Az Universal Zaillian szkriptjével totálisan elégedett volt, de a rendező által bemutatott írás miatt behúzták a vészféket. A fejesek arra utasították a rendezőt, hogy pofozza ki a forgatókönyvet, mert így nem adnak zöld utat a produkciónak. Soderbergh azonban erre nem volt hajlandó és a filmet se vitte át más stúdióhoz, ezért lelépett. Bennett Miller, a Capote rendezője és Marc Webb, az (500) Days of Summer alkotója szeretett volna beállni a rendezői posztra, végül Miller dirigálhatta le az alkotást. Brad Pitt a sok bonyodalom ellenére kitartott a projekt mellett.

Billy Beane (Pitt) és Paul De Podesta (Jonah Hill) egy számítógépes analízisre támaszkodva választják ki a csapatba a tagokat. Az edzőt Philip Seymour Hoffman kelti életre. Az előzetest az Entertainment Tonight tette közzé, ezért az elején még van némi duma.

Címkék: trailer könyvből film drámaelőzetes moneyball

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732988777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.06.17. 19:49:54

ez a hill gyerek szerintem tehetségtelen színész, minek nyomják ennyire ?
süti beállítások módosítása