Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvették Sparks eddig még meg nem jelent regényének a megfilmesítési jogait

2011.06.18. 14:02 koimbra Szólj hozzá!

Nicholas Sparks regényeit sorra filmesítik meg Hollywoodban. 1999-ben ismerhették meg a nevét az Álomgyárban, amikor elkészült az Üzenet a palackban romantikus dráma Kevin Costner és Robin Wright Penn főszereplésével, tavaly Az utolsó dal került a mozikba, amiben Miley Cyrus és Liam Hemsworth kerülhetett közelebbi viszonyba egymással. A szerző The Best of Me címre hallgató regénye még nem jelenet meg, azonban a Warner máris lecsapott a megfilmesítési jogokra.

Rendező és forgatókönyvíró még nincs és főszereplőt sem emlegettek a projekt kapcsán. A történet szerint két tini a gimiben nem szívlelte igazán egymást, mindig az ellenkező oldalon álltak. Felnővén is más irányba indultak el, de egyiküknek sem azt hozta a sors, amit elképzeltek. Ám útjuk ismét összefut, mikor visszatérnek szülővárosukba, hogy leróják tiszteletüket elhunyt mentoruk előtt.

Címkék: miújság könyvből film romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232994960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása