Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csizmás, a kandúr újabb előzetes

2011.06.21. 10:21 koimbra 3 komment

A Shrekben üde színfolt a macsek, mindenkit mosolygásra késztetett, mikor levette a kalapját és nagy szemekkel meredt a világra. Az előzetesben inkább a kardvívó tudományára, ügyességére és kalapjára koncentrálnak, illetve igyekeznek meggyőzni a népet, hogy egy szórakoztató, kalandos és poénokkal teli animációs filmre van kilátás. A Kand Úr egy cicacsajjal, Kittyvel és a hatalmas tojással, Tojás Tóbiással (aki egy nagy fej) indul küldetésre. Nem túl jó ómen a DreamWorks számára, hogy a Shrek negyedik részét sokan utálták, ezért elképzelhető, hogy csak keveseket fog érdekelni a spin-off.

Címkék: trailer spin off animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773002388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.06.21. 11:00:17

Humpty-Dumpty igazából egy tojás XD, a klasszikus angolszász gyermekmondókából, de LC Alice-jében is felbukkan.
(Tojás Tóbiás magyarul...)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.06.21. 11:03:37

@Vészmadár: Köszi:) Én Dingidungiként ismerem:)

Attila1234 2011.06.21. 11:04:08

A Shrek újabb részei az én tetszésemet se nyerték el, de ez a trailer teljesen rendben van. Ha nem is moziban, de otthon biztosan megnézem.
süti beállítások módosítása