Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hemsworth és Palmer az AWOL-ban

2011.06.25. 13:47 koimbra 1 komment

Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Aimee Teegarden és Austin Stowell esélyesek arra, hogy bekerüljenek az AWOL (az absent without official leave rövidítése) projektbe. A dráma a vietnámi háború időszaka alatt játszódna, a kamera mögül az újonc Danny Mooney irányíthatná a stábot.

Stowell egy katonát fog alakítani, akivel levélben szakít a barátnője, míg ő Vietnámban harcol és próbál életben maradni. Ezt nem hagyhatja annyiban, ezért legjobb barátjával (Hemsworth) hazaszökik, hogy valamiképpen visszanyerje szerelme szívét. A megtörtént eseten alapuló filmben az University of Michigan háború ellenes demonstrációja is helyet kap. Július közepén szeretnék kezdeni a forgatást.

Címkék: miújság drámahír awol

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr733013580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.06.25. 22:13:02

ezzel a címmel már készített Shane Black is egy rövid játékfilmet ami szintén a vietnámi traumát járja körül twillight zone stílusban, de ez is biztosan jó lesz :-)
süti beállítások módosítása