Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kémkölykök 4D: A világ minden ideje - Aromascope 4D-ben

2011.06.27. 19:13 koimbra 4 komment

Négyszer annyi kütyü, négyszer annyi kaland, négy dimenzióban!

A Dimension Films múlt héten bejelentette, hogy a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD) új dimenziót nyit a moziélményben, hiszen a film világszerte 4D Aromascope-ban kerül szélesvászonra.  

Robert Rodriguez, a Kémkölykök rendezője volt az első, aki az ötvenes évek 3D hullámának lecsengése után pár évvel ezelőtt elsőként mutatta be 3D formátumban a Kémkölykök harmadik részét. A film hazai nézőszáma akkor közel 250.000 volt, úttörőnek számít napjaink 3D hullámának elindítójaként.

A népszerű sorozat a negyedik résszel ismét egy újítással lép a piacra, bemutatja a 4D formátumot, amely a szaglás élményével teszi teljessé a legizgalmasabb jeleneteket, a film 8 kiválasztott jelentében.

Minden megvásárolt jegy mellé egy Aromascope kártya is jár, melyen nyolc darab szám található. Amikor az adott szám megjelenik a vásznon, a kártyán ugyanazt a számot kell megdörzsölni az illatanyag felszabadításához. Amikor mind a nyolc aroma felszabadult, egy különleges jelentben az illatok szimfóniája gyakorlatilag életre kelti a filmet.

“A családok imádni fogják ezt az újfajta, interaktív moziélményt. És ami a legjobb: ez nem jelent extra költséget, hiszen minden mozijegy mellé (legyen az 2D vagy 3D előadás) ingyenesen jár egy aroma kártya.” – mondta el Robert Rodriguez.

A filmet október 27-én mutatja be Magyarországon a Forum Hungary.

Címkék: 4d miújság sequel kémkölykök kémkölykok 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr913019678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.06.27. 19:26:29

Hülye egy ötlet, de én attól még moziban fogom meglesni :D

COLT 2011.06.27. 22:35:16

Majd letöltöm valami orosz kamerás verzióba, Alba nem ér meg most ennyit, tartogatom őt a Sin City 2-re. Ez a szaglásos dolog meg ritka nagy faszság.

Spawn85 2011.06.28. 13:12:05

@COLT: Sin City 2 nem mostanában lesz szerintem.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.06.28. 21:52:41

Szerintem a nézőtér nagy része már a reklámok alatt szanaszét dörzsöli majd a kártyát :D
süti beállítások módosítása