Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A három testőr következő előzetese

2011.06.29. 10:13 koimbra 5 komment

Paul W. S. Andersonnak élete legnagyobb sikerét érte el a Resident Evil legutóbbi részével, a 3D-vel megspékelt film jól hozott a konyhára. Nem is csoda, hogy A három testőrt is megdobta még egy dimenzióval. Jó öreg kosztümös kalandfilm...na erre kevés az esély. Addig stimmel, hogy kosztümös lesz, de elvileg tömve lesz lassított akciókkal á lá Mátrix. Mindebből nem hagyhatta ki feleségét, Milla Jovovichot sem, akinek filmes karrierje is gyakorlatilag azzal indult, hogy szétrúghatta néhány űrlény valagát (Az ötödik elem), így nem csoda, hogy előnyben részesíti az akciódúsabb filmeket. Logan Lerman alakítja D'Artagnant, aki a Villámtolvaj és A három testőr után más vizekre evezett, a The Perks of Being a Wallflower dráma munkálatain vesz részt éppen.

Címkék: trailer 3d könyvből film akcióelőzetes a három testőr anderson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33023905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.06.29. 12:09:38

Anyám, borogass...
Csak ne hívnák 3 testőrnek, és még tetszene is az enyhén mixelt világ.
De legalább a látvány biztosan odavág majd. ;)

Tipca 2011.06.29. 17:15:48

Vessetek a mókusok elé, de ez nekem nagyon bejött. :D Csak el kell vonatkoztatni az eredeti sztoritól (amihez már csak így ránézésre sem lesz sok köze, szóval nem lesz nehéz), és pofás kis popcorn mozi lesz ebből. Alig várom!

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.06.29. 17:58:44

Ha nem veszik vérkomolyan, egészen jó kis steampunk akció lehet belőle ez alapján.
Léghajók, kardvívás, légicsata, krinolinos orgyilkos, lángágyú (XD), kosztümös film - eddig jöhet XD

BansheeOO 2011.06.29. 20:59:23

Mosolyra ingerel! Kösz...megnézem még egyszer:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.06.29. 21:04:27

Round 2, mint valami videojáték. Anderson soha nem a történetmesélésben jeleskedett, inkább az akcióban (már amiben). Szóval ha sok action lesz, akkor nem lesz gond, annál inkább a könyv elvakult rajongóinak.
süti beállítások módosítása