Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arrietty előzetes - Újabb alkotás a Studio Ghibli műhelyéből

2011.07.02. 15:37 koimbra 4 komment

A Studio Ghibli rengeteg remekbeszabott  animációs filmmel örvendeztette meg a világot, elég ha megemlítem A vándorló palotát (Howl's Moving Castle), a Ponyót vagy A vadon hercegnőjét (Mononoke-hime). Következő alkotásuk az Arrietty lesz, amelyet a rendezés terén újoncnak számító Hiromasa Yonebayashi dirigált, ám dolgozott többek között A vadon hercegnőjén és a Chihiro szellemországban (Sen to Chihiro no kamikakushi) produkción. Mary Norton regényéből Hayao Miyazaki és Keiko Niwa készített forgatókönyvet, előbbi nagy névnek számít a szakmában, utóbbi a Földtenger varázslóját (Gedo Senki) vetette papírra.

Apró termetű "lények" élik saját világukat, vigyázva arra, hogy az emberek nehogy megpillantsák őket. A Clock család olykor-olykor elcsen valamit, de ezek hiánya senkinek nem tűnik fel. A 14 éves Arrietty kissé óvatlan és észreveszi egy srác és barátokká válnak.

Címkék: trailer animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr523032702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.07.02. 16:37:08

Az első két mondattal problémák vannak.

damoqles 2011.07.02. 17:07:21

Így már mindjárt más. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.02. 18:01:59

@damoqles: Kösz, hogy szóltál, sajnos a bloghu olykor nem hajlandó megváltoztatni, menteni, amit írok, de csak sikerült:)

Egyébként ez az anime várós, az SG-től csak jó alkotásokat láttam.

exilis 2011.07.07. 12:52:59

Nem emlékszem a könyv címére, de ezt én olvastam a lányomnak. Talán angol regény lehetett, fura hogy európai sztorit használnak alapnak.
süti beállítások módosítása