Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McCormick a Step Up 4Ever főszereplője

2011.07.07. 11:29 koimbra 2 komment

Jenna Dewan, Briana Evigan és Sharni Vinson...az eddigi Step Up filmek főszereplői. A harmadik ugyan Amerikában a 3D ellenére gyengén muzsikált, de a nemzetközi eredmények javítottak a helyzeten, sőt a franchise legtöbb bevételt termelő részévé vált.

Nem is csoda, hogy 2012-ben érkezik a negyedik felvonás, amiben Kathryn McCormick lesz a főszereplő. Adam Shankman producer twitterén tette közzé a hírt, azt írta, hogy a hölgy fantasztikus volt a meghallgatáson, egy új csillag született. McCormick játszott a Hírnév (Fame) remake-ben és a Táncolj, ha tudsz! (So You Think You Can Dance) sorozatban csillogtatta, illetve mutathatta meg tehetségét.

Címkék: miújság step up sequel step up 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673046786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I3eni 2011.07.07. 11:32:14

Én egyszer Sofia Boutellát szeretném megnézni egy ilyen Step Up filmben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.07. 17:02:05

@I3eni: A harmadik rész csaja nekem nem volt szimpatikus, örülök, hogy más érkezik a helyére. Egyébként Boutelláról most megnéztem már youtube videót, szerintem elvan ő ezekkel a reklámfilmekkel meg egyéb rövidebb táncalkotásokkal.
süti beállítások módosítása