Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arnie visszatér...újratöltve

2011.07.12. 09:29 FayeFaye Szólj hozzá!

Schwarzenegger mindenkit izgalomban tartott, hogy hogyan és mivel fog visszatérni Hollywoodba, ha egyáltalán. Egy ideig úgy nézett ki, hogy csak animált formában jelenik meg a képernyőkön a borzalmasnak ígérkező The Governator rajzfilmben, aztán több ajánlat között ingadozott, de úgy tűnt a Cry Macho című alkotás lesz a nyerő. Aztán volt az egész kellemetlen válás-titkos gyerek botrány, és Arnoldnak egy ideig kerülnie kellett minden média megjelenést. Most megint kidugta a fejét a fűből: a Deadline Hollywood jelenti, hogy a Cry Macho project egyelőre halott, ehelyett Schwarzenegger aláírt Kim Ji-woon első angol nyelvű, The Stand című filmjéhez - állítólag sokkal kevesebbért, mint amennyit a botránya előtt tudott kérni.

Kim Ji-woon koreai rendező az A Tale of Two Sisters, I saw the Devil és a The Good, the Bad and the Weird filmjei miatt lehet ismerős. Az utóbbi egy teljesen őrült ázsiai western volt, és úgy tűnik a The Last Standtől is valami hasonlóra számíthatunk. Ezt mondta róla a rendező:

Az elképzelésem a The Last Stand filmről, hog a Die Hard és a High Noon keveréke lesz, ahol az utóbbi arról szólt, hogy meg kell védeni valami nagyon fontosat, míg a Die Hard egy nagyon elhúzódó, hosszú folyamat, ami majdnem megöl valakit a folyamat közben, szóval a filmem valami olyanról fog szólni, amit nagyon kell védeni, és majdnem meghalunk, miközben védjük. Szóval ha az I Saw the Devil a hihetetlen megbánásról szól, hogy elvesztettünk valamit, amit nem tudtunk megvédeni, akkor a The Last Stand arról szól, hogy valaki kész feláldozni az életét, hogy megvédjen valami nagyon fontosat, és ebből a szempontból egy kicsit optimistább film lesz.

 

Címkék: arnold schwarzenegger kim ji woon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543059737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása