Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mondo poszterek az örökkévalóságnak

2011.07.12. 08:37 FayeFaye 2 komment

Akárcsak a mozigépész, a poszter művész is egy veszélyeztetett állatfaj. Szerencsére az Alamo Drafthouse kult austini mozi hálózat 2003 óta felkér izgalmas grafikusokat, hogy egyedi posztereket alkossanak a vetítéseikhez - általában klasszikus filmek, mint a Texas Chainsaw Massacre, de a modern filmekhez is saját posztereket rendelnek - amit aztán meg is vehetsz limitált szitanyomat formájában a Mondotees.com butikjukban. Ha van rá $45-$75-od és nagyon gyors vagy, mert mindegyik gyűjtői darab és pillanatok alatt elfogynak. Olyannyira, hogy az Academy of Motion Picture Arts and Sciences Margaret Herrick könyvtára jelentkezett, hogy szeretné a több mint 38.000 mozi posztert tartalmazó archívumához hozzáadni a Mondo összes eddigi és jövőben megjelenő poszterét. Az egyik első darab, ami a kollekcióba érkezik Drew Struzan posztere az 1931-es Frankensteinhez. Bevallom, most hallom először Struzan nevét, pedig ő festett minden Harrison Ford posztert, ami számít - Szárnyas Fejvadász, Csillagok Háborúja, Indiana Jones! Itt meg lehet nézni az összes eddigi Mondo posztert.

 

 

Címkék: poszer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543058634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.12. 09:01:07

vannak köztük olyanok amiket a szobába is kiraknék.

Shyllard 2011.07.12. 11:18:36

A Frankeinstein-es nagyon ott van, a Rodger nyúlos nem tetszik túlságosan, egy csomó ilyesmit csinálnak mostanság, nem túl egyedi :S
süti beállítások módosítása