Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arthur Christmas előzetes

2011.07.13. 09:59 FayeFaye 2 komment

Egy hűsítő karácsonyi előzetes a kánikulában. Az Arthur Christmas az Aardman Animations (Wallace és Gromit, Chicken Run) legújabb alkotása. Némi aggodalomra ad okot, hogy megint CGI animációval próbálkoznak a gyurma helyett - az első és utolsó ilyen nagy kísérletük, a Flushed Away hatalmasat bukott - és a karakter design is elég Pixaros. Én mindenesetre bízom az Aardman igényességében és a bájos angol humorban, ami sok mindenért kompenzál. A film választ fog adni a kínzó kérdésre: hogy tud a Télapó kiosztani minden ajándékot egyetlen éjszaka? A válasz a szuper high-tech főhadiszállás az Északi-sark alatt. De a történet középpontjában egy viccesen diszfunkcionális család és egy szokatlan hős, Arthur áll. Szerintem Télapó tengerészgyalogos ajándékcsomagolói, a "Green Ribbons" nagyon helyesek.

 

Címkék: trailer arthur christmas aardman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573062735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I3eni 2011.07.13. 16:03:37

Már rég várok egy jó kis karácsonyi humor fesztiválra, szóval biztos megnézem. Anno a Polar Express volt a kedvencem (bár nem sok humort lelni benne, de gyerekként megindított bennem valamit :)) Azóta is megnézem minden karácsony előtt. Eddig 2 Trailer volt, mind a 2 meggyőzött. Ugyebár nem Arthur apja a mikulás ? Na mind1.. Eddig nekem város és ahogy látom nem egy Anyát a marsra feeling (Az év egyik nagy bukása)

sjbee 2011.07.15. 01:07:01

Az Elvitte a víz hatalmas kis animációs film tele jó poénnal. Remélem ez is hasonló lesz :)
süti beállítások módosítása