Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rampage Jackson eljátszaná Luke Cage-et

2011.07.13. 15:34 koimbra 6 komment

Míg a Warner azon morfondírozik, hogy a Zöld Lámpás súlyos anyagi bukása után hogyan adaptálja a vászonra a DC hőseit, addig a Marvel kényelmesen tervezgeti következő filmjeit. Luke Cage is rálépett már a mozi felé vezető ösvényre, de még hátravan némi idő, míg megvalósulhat a film. Isaiah Mustafa, az Old Spice-os fickó nagyon azon van, hogy leszerződhessen a produkcióra, ám akad egy igen erős ellenfele. Quinton "Rampage" Jackson ugyanis szintén szeretné megformálni a képregényhőst. Jacksont a Szupercsapat (A-Team) sorozatból készült filmben játszhatta Rosszfiút és egyelőre úgy fest a dolog, hogy nem folytatódik az alkotás.

"Régóta találkozgatom a Marvellel azzal kapcsolatban...nem is tudom, hogy mennyit árulhatok el erről. Nagyon szeretném eljátszani Luke Cage-et. Szerintem tökéletes lennék a szerepre. Úgy vélem, hogy hihetően alakíthatnám a figurát. Nem valószínű, hogy van még olyan ember, aki ilyen hitelesen játszatná Cage-et, mint én. " - mondta Jackson.

 

Címkék: miújság képregényből film luke cage

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773063552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.07.13. 16:15:18

Nem tudom miért. Jól tudom hogy ő valami elpusztíthatatlan? A bőre talán, vagy valami ilyesmi? Nem nagyon ismerem a karakterét.

Shyllard 2011.07.13. 16:34:37

Isaiah Mustafa-t a népnek! :D

mr.roper 2011.07.14. 17:28:34

hát, Jackson önbizalma és egója már sebezhetetlennek tűnik, nem lesz itt problem :-)

Laszloaokos 2011.09.23. 12:32:25

@mr.roper: nyilvan mert mindig Hellt iszik ^^
süti beállítások módosítása