Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson a Lone Rangerben

2011.07.13. 16:29 koimbra 1 komment

Ruth Wilsonnal egyeztetnek a Lone Ranger női főszerepével kapcsolatban. Wilson a Luther sorozatban mutathatta meg tehetségét Idris Elba oldalán, itt a kihagyhatatlan alkalom, hogy fejest ugorjon a mozifilmek világába. Ráadásul Johnny Depp mellett tűnhet fel, a producer Jerry Bruckheimber, ha ezzel nem éri el, hogy felfigyeljenek rá a stúdiók, akkor semmivel. Wilson mellett Jessica Chastaint és Abbie Cornish is esélyes volt a produkcióra.

Gore Verbinski rendezése 2012 december 21-én kerül a filmszínházakba. Depp lesz a címszereplő indián segítője, a maszkos igazságosztót Armie Hammer alakíthatja. Ők ketten a vadnyugaton üldözik a bűnt, leszámolnak a banditákkal és a gonosztevőkkel.

Címkék: miújság lone ranger

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13063648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.07.13. 17:43:29

Remélem nem valami 1dimeninziós tipikus csajkaraktert kell alakítania. A Lutherben nagyon jó, részben ő miatta nézem.
süti beállítások módosítása