Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cody pofozza ki az Evil Dead remake szkriptjét

2011.07.14. 11:55 koimbra Szólj hozzá!

Jó ideje lóg a levegőben az Evil Dead remake-je, Sam Raimi is azt mondogatja, hogy lesz, Bruce Campbell szintén arról regélt, hogy meg fog valósulni. Eddig leginkább csak duma volt, ám most már (szinte) biztos, hogy meg fog valósulni. A forgatókönyv elkészült, ám némi csinosítgatásra szükség van, így felkérték az Oscar-díjas Diablo Codyt, hogy itt-ott hajtson végre némi változtatást. Cody a twitterén a következőt írta: "Fede Alvarez zseniális szkriptet írt, így könnyű dolgom lesz. Nincs ok az aggodalomra."

Alvarez a rendezői székben várja, hogy eldördülhessen a csapó. Az úriember a Panic Attack rövidfilmmel hívta fel magára a figyelmet, amire Hollywood gyorsan lecsapott és szeretne mozis produkciót összehozni a pár perces alkotásból. Az Evil Dead remake mögött producerként Raimi és Campbell áll, tehát elvileg nem fog rossz irányba terelődni a produkció.

Ez pedig a Panic Attack, aki eddig nem látta

Címkék: remake miújság evil dead

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr733065663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása