Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nero westernjében Tarantino is cameozni fog

2011.07.14. 11:02 koimbra 3 komment

Néhány hónappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy Franco Nero és Quentin Tarantino egy westernben fog közreműködni. Hamarosan kiderült, hogy Tarantino tervezgeti a Django Unchained filmjét, amiről először sokaknak a Django klasszikus ugorhatott be, amiben Nero játszotta a főszerepet. Azonban Nero nevét hiába keressük a stáblistán, nem leljük és Keith Carradinera, Treat Williamsre sem bukkanhatunk rá, pedig őket is szóba hozták a produkcióval.

Nos, a helyzet az, hogy Nero egy teljesen más westernen ügyködik és a Angel, the Brute and The Wise elnevezésű produkcióban Tarantino egy banditát fog megformálni. Nero a Box Office Magazine-nak beszélt a filmről. "'Quentin, westernt fogunk csinálni, ami Sergio Leone és John Huston előtt tisztelegne, nem játszanál el egy cameo szerepet?' - kérdeztem tőle, amire azt mondta 'Dehogynem, mit kellene tennem?' - Mire én azt feleltem, hogy lenne három gazfickó, akiket meg kellene ölnöm. Erre így reagált 'Nagyszerű, el tudok menni Robert Rodriguezzel meg pár haverommal, hogy eljátsszuk őket' Nagyon jó, mondtam neki, nagyon örülnék neki, majd még megkérdezte 'De hogyan fogsz kicsinálni?' Megmondtam neki 'Egy shothunnal, amiben golyók helyett aranyérmék lennének.' Quentin kedvelte az ötletet."

Címkék: miújság westernhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr903065465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.14. 11:21:26

már ezért a jelenetért is nézős lesz a film.

Shyllard 2011.07.14. 12:42:20

Még szép, hogy kedvelte az ötletet, kb ez lesz a film csúcsjelenete :D

PhilipMorris 2011.07.16. 21:26:39

Már jó lenne ha csinálna valami filmet is tarantino. A sin city óta nem volt igazán nagy dobása, de az sem igazán az ő filmje volt.
süti beállítások módosítása