Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hugo előzetes - Scorsese is 3D-zik

2011.07.15. 11:09 koimbra 4 komment

Brian Selznick regényének 2007-ben vették meg a megfilmesítési jogait és a következő hónapokat azzal töltötték, hogy tehetséges gárdát hozzanak a fedélzetre. Johnny Depp producerként állt be a tervezet mögé, a rendezői székbe Martin Scorsese foglalt helyet, akinek ez az első 3D-s műve.

Asa Butterfield szerződött le a főszerepre, a srác egy árva gyereket játszik, ideje nagy részét a párizsi vasútállomáson tölti, összebarátkozik egy lánnyal és együtt próbálnak túljárni az állomás felügyelőjének az eszén, e közben keresik a kapcsolatot a fiú apjának rejtélyes eltűnése, egy játékbolt tulajdonosa és egy szív alakú zár között. Chloe Moretz játssza Butterfield újdonsült barátját, Sacha Baron Cohen a felügyelőt alakítja, Ben Kingsley a játékboltost formálja meg.

Címkék: trailer 3d könyvből film fantasyelőzetes hugo cabret

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773069504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.15. 11:22:04

30STM Kings and Queends-je megint elvitt a hátán egy trailert, remélem a film sem lesz csalódás. Viszont Scorsese-hez képest elég gyerekes alkotásnak tűnik, nem értem mi ütött belé.

Togos 2011.07.15. 12:48:06

Ahogy pölö Luc Bessonnak volt egy Leonja, úgy volt Scorsesének egy Taxisofőrje. Most meg...
Isten áldja a 3D-t.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.15. 12:58:57

Szerintem így elsőre egy varázslatos mesére számíthatunk, bár mondjuk senki meg nem mondta volna, hogy ehhez Scorsesenek bármi köze van.
süti beállítások módosítása