Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a The Knights of Badassdomból

2011.07.17. 17:38 koimbra 1 komment

Sokan kedvelik a szerepjátékokat, vannak akik számítógép előtt ülve nyomulnak karaktereikkel, akadnak olyanok is, akik időről időre összegyűlnek egy asztalnál és van olyan is, hogy több tucatnyian találkoznak egy adott színhelyen, ahol fakarddal kalandoznak.

Peter Dinklage és Steve Zahn a Live-Action Role Play megszállottjai, depressziós szobatársukat, Ryan Kwantent is magukkal viszik az egyik találkozóra. Ezúttal azonban más irányba terelődik a megszokott szórakozás, mivel valóban sikerül megidézni egy démont, aki sok száz lovagnak, elfnek és varázslónak öltözött ember közé kerül. Summer Glaut is láthatjuk a filmben, amelyet a Halálos kitérő második részének (Wrong Turn 2) rendezője, Joe Lynch készített.

Címkék: képben knights of badassdom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr383074826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2011.07.18. 18:18:50

Summer Glau? Nézős. :)
Peter Dinklage nagyon bele esett ebbe a kardozós páncélhordós szerepkörbe.
süti beállítások módosítása