Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watson a Szépség és a Szörnyeteg újabb feldolgozásában

2011.07.18. 20:56 koimbra 4 komment

Véget ért a Harry Potter, így a szereplőknek új meló után kell nézniük, most még nem tudjuk, hogy Daniel Radcliffe, Rupert Grint vagy Emma Watson neve vajon továbbra is a köztudatban marad vagy esetleg pár éven belül mindenki elfelejti őket.

A Szépség és a Szörnyeteg klasszikus történetet számos alkalommal adaptálták, Guillermo del Toro éppen dolgozik az új változaton. Ezt Denise Di Novi producer mondta el a comingsoon oldalnak, illetve az is kiderült, hogy az egyik főszereplő Watson lesz. Egyelőre csak ennyit tudunk, arra azonban mérget vehetünk, hogy a fiatal színésznő nem a Szörnyeteg lesz. Del Toro hamarosan hozzálát a Pacific Rim szörnyes filmjéhez, így valószínűleg, hogy csak produceri minőségben veszi ki a részét a tervezetből. Mindenesetre már most biztosak lehetünk benne, hogy ez a produkció sokkal jobb lesz, mint a legutóbbi feldolgozás, a Szép szörnyeteg (Beastly).

Címkék: miújság szépség és a szörnyeteg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr553078141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lufka 2011.07.19. 11:33:12

Arra számítottam h a HP után már nincs élet a többség számára, kicsit úgy mint a Gyűrűk Ura szereplőinek, utánuk sem kapkodtak a trilógia után

A Hp egy zseniális történet, nemrég egy szuper cikket olvstam arról hogy miért vonzóak szinte minden korosztály számára :) itt a cikk, ajánlom mindenkine :) www.onlinepszichologia.hu/hirek/varazslok-es-boszorkanyok

Patreides · patreides.blog.hu 2011.07.19. 12:22:07

"...arra azonban mérget vehetünk, hogy a fiatal színésznő nem a Szörnyeteg lesz"

Én pedig éppen arra gondoltam, amikor a címet elolvastam, hogy az lenne a poénos, ha ő lenne a Szörnyeteg.
Egyébként az egész "beauty and the beast" történet olyan lejárt lemez... Esetleg, ha Alföldi rendezné, és a Szépség nem Emma lenne, hanem mondjuk Rupert Grint...? :)

Sanosuke 2011.07.19. 20:41:29

nekem Tetszik Watson kisasszony.

szivesen elfogadnám :D
süti beállítások módosítása