Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nincs elfelejtve a Jetson család film

2011.07.19. 11:26 koimbra 2 komment

Egy ideje tervezgetik már a Jetson család rajzfilmsorozat mozis verzióját, ám egyelőre még hallhattunk túl sokat a projekt környékéről, csak annyit, hogy lesz, majd egyszer megvalósul. Denise Di Novi producert a comingsoon oldal faggatta a tervezet felől és ismét csak annyi derült, hogy nincs elfelejtve.

"Régóta próbálom összehozni, éppen múlt héten mutattuk be a stúdiónak az új forgatókönyv vázlatot, szóval is szeretném megvalósítani. Még mindig úgy gondolom, hogy lehetséges a mozifilm. Robert Rodriguez fogja rendezni és az elképzelései egyszerűen fantasztikusak, de őszintén szólva nem olyasmi, mint amit egy nagyobb stúdió elgondolásaiba beletartozik." - mondta a producer, hozzátéve, hogy a műfaj időnként némi változáson megy keresztül és reméli, hogy a megfelelő pillanatban sikerül belevágni a forgatásba és soha nem fog lemondani arról, hogy filmre vigye a Jetson családot.

Címkék: miújság jetson család

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr533079640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joco1114 2011.07.19. 13:09:51

Szerettem őket! :)
A cikk címében el van írva a nevük.

A nép fia 2011.07.19. 17:03:43

Az előbb olvastam a Comingsoon-on, hogy a Captain Planetből is készül film.
süti beállítások módosítása