Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2011.07.26. 12:51 koimbra Szólj hozzá!

Olivia Wilde alieneket akar mészárolni

            Vérszemet kapott Olivia Wilde: a Cowboyok és űrlények női főszereplőjeként kijelentette, minél több olyan filmet kellene készíteni, amelyben erős nőalakok küzdenek a földönkívüliek ellen. – Sigourney Weaver az Alien-filmekkel bebizonyította, hogy nőket is érdemes lángszóróval csatába küldeni az űrlények ellen – magyarázza a színésznő. – Tele van a hócipőm azzal, hogy a legtöbb akciómozi olyan nőalakokat vonultat fel, akik szépek és kedvesek, de legfeljebb segítenek betárazni a férfi hősnek, aki a cselekményt mozgatja. A sci-fi ráadásul az a műfaj, ahol új megoldásokkal lehet kísérletezni, vegyük például megint csak Sigourney-t, aki a végén maga is félig űrlény lesz.

            Wilde reméli, hogy a Cowboyok és űrlényeknek lesz folytatása, és hogy abban még fontosabb szerep jut majd karakterének. – A történet vége félig nyitott, és Steven Spielberg producer a forgatás alatt elmesélte egy-két ötletét, úgyhogy szerintem szólni fog még a hatlövetű!

            (Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)

Jennifer Aniston összeköltözik a pasijával

            Nagyon szerelmes lehet Jennifer Aniston, mert szokatlanul magas sebességfokozatra kapcsolt. Alig pár hete mutatta meg nyilvánosan új pasiját, Justin Theroux-t, és most már abból sem csinál titkot, hogy közösen keresnek új otthont maguknak. – Tágasabb, óceán parti házat keresnek, ahol a sós levegő befúj a hálószobába – meséli a színésznő egyik barátja. – Az is fontos, hogy romantikus ingatlan legyen, sok zölddel.

            Jennifer és Justin a Wanderlust című vígjáték forgatásán ismerkedett össze. A filmben a nagyvárosi élettől megcsömörlött yuppie-kat játszanak, akik úgy döntenek, kivonulnak a társadalomból.

            (Wanderlust – hazai bemutató: 2011. október)

Safe House: feketelistáról a kedvencek közé

            Hollywoodban évről évre összeállítják a Feketelistát. A felsorolásban azok a forgatókönyvek szerepelnek, amelyeket az álomgyári szakemberek nagyon ígéretesnek tartanak, mégsem valósultak meg. Tavaly még a lista előkelő helyén tanyázott a Safe House című thriller, most pedig már javában forgatják, mert nagy reményeket fűznek hozzá. A történet hőse egy fiatal CIA-ügynök (Ryan Reynolds), aki egy renegát ügynökre (Denzel Washington) vigyáz egy rejtekhelyen Rio de Janeiróban. Rosszfiúk törnek rájuk, hogy információt szerezzenek a védett személytől, ezért a két férfinak menekülnie kell árkon-bokron át. Érdekesség, hogy Washington figurája eredetileg bűnöző volt, de CIA-sra változtatták, mert így hihetőbb, hogy a rosszfiúknak rendre kitöri a nyakát, illetve halomra lövi őket.

            (Safe House – hazai bemutató: 2012. február)

Gondosan motivált sorozatgyilkos lesz Hófehérke mostohája

            Egyre több részlet lát napvilágot az új Hófehérke-filmről (Snow White and the Huntsman), és egyre inkább úgy tűnik, a Grimm-testvérek nehezen ismernének rá az eredeti mesére. Hófehérke ugyanis harcos hajadon lett, a gonosz Királynő pedig nem egyszerűen elvetemült, hanem annál sokkal komolyabban felépített karakter. – Tulajdonképpen sorozatgyilkos, aki örömét leli az ölésben – mutatja be az általa játszott figurát Charlize Theron. – Ugyanakkor meg lehet majd érteni, miért vált ilyenné. Ettől ugyan még nem válik kimondottan szerethetővé, de minden néző, akinek nehéz gyerekkora volt, egy kicsit együtt tud majd érezni vele.

            Már azt is tudni lehet, hogy a Királynő nem a szépsége miatt akarja eltenni láb alól Hófehérkét, hanem politikai okokból. – Hófehérke a nép vezére, és a Királynő ezt nem tűrheti – magyarázza a hősnőt játszó Kristen Stewart. – Csakhogy az a gubanc, hogy a leányzó félelmetes harcos is, ezért nem olyan egyszerű kinyírni, ráadásul a ráküldött vadász, akit Chris Hemwsworth alakít, még bele is szeret.

            (Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623100514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása