Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis és a tengeri szörnyek

2011.07.27. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

Robert Zemeckis visszatér az élőszereplős filmek világába, három projekt hever eddig az asztalán, amiből elvileg a Flight élvez előnyt, de ezen túlmenően leszerződött a Here There Be Monsters kalandfilmre is.

A forgatókönyvet Brian Helgeland, a Zöld zóna (Green Zone) és a Visszavágó (Payback) írója veti papírra, legutóbb a Robin Hood szkriptjét vitte vászonra Ridley Scott. Jelenleg a konkrét sztori nem ismert, a történet középpontjában John Paul Jones, a Függetlenségi háború veteránja áll, aki a tengeren teljesít szolgálatot és felbukkan néhány hatalmas vízi szörny is.

Egyelőre nem tűzték ki a forgatás kezdetét, tehát nem sietős a Warnernek, bár ha belendül a Disneynél a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo, akkor bizonyára megpróbálják ők is minél gyorsabban megvalósítani a filmet.

Címkék: miújság kalandhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63103624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása