Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Texas Killing Fields előzetes - Worthington és Morgan nyomoznak

2011.08.02. 11:02 koimbra 1 komment

Sam Worthington egy kis texasi városka nyomozóját játssza, társát Jeffrey Dean Morgan formálja meg, aki New Yorkban dolgozott, de áthelyezték. Kikapnak egy keményebb ügyet, ugyanis valaki sorra öldösi az embereket (csak nőket) és a megcsonkított testeket bedobja a helyi mocsárba, amit a közeli lakók csak úgy hívnak: The Killing Fields.

A tettes idővel megváltoztatja a "játékszabályokat", vadászni kezd a nyomozókra és félrevezető nyomokat hagy, folyamatosan egy lépéssel előttük jár. Chloe Moretz karaktere is eltűnik, a detektívek pedig még nagyobb fordulatszámra kapcsolva próbálják kézre keríteni a szadista tettest, hátha még élve látnák viszont a lányt.

Michael Mann lánya, Ami Canaan Mann sürgölődött a rendezői poszton környékén, a hölgy 2001-ben érkezett első filmjével, a Morning drámával, azóta csak két sorozatepizódot készített. A forgatókönyvet Donald F. Ferrarone szállította, aki a DEA ügyosztály tagja volt.

Címkék: trailer poszter thrillerelőzetes texas killing fields

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653119606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.08.02. 21:31:59

Morgan nevét ki se írják :o
süti beállítások módosítása