Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg helyett Cooper lesz a The Silver Linging Playbook főszereplője

2011.08.02. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

Mark Wahlberg és David O. Russell ismét együtt dolgozhattak volna, ezúttal a The Silver Linging Playbook projektet nézték ki maguknak, azonban Wahlberg kénytelen volt visszamondani a felkérést, mert a forgatás kezdetekor más filmmel lesz elfoglalva. Szerepét Bradley Cooper kapta meg, akinek a neve korábban megfordult a tervezet körül. Anne Hathawayt szintén emlegették, azonban biztos, hogy a színésznő nem fog játszani benne, sőt egyelőre Jennifer Lawrence jelenléte sem biztos.

Cooper alakítaná Pat Peoplest, a volt gimis tanár négy évet töltött a pszichiátrián, majd kilépve az intézet kapuin visszaköltözik édesanyjához. Próbálja újra rendbe tenni életét, szeretne ismét összejönni exével. A szomszéd hölgy  (Lawrence formálná meg) felettébb depressziós, férje halála után mindenkinek szétteszi a lábát, munkahelyéről pedig kirúgják. Végül megismerkedik Cooper karakterével, majd jön a romantika. Robert De Nirot szintén látni fogjuk az alkotásban, de most még nem tudni, hogy kit fog alakítani.

Nyár végén, ősz elején indulna a forgatás, az alapanyagot Matthew Quick regénye szolgáltatta.

Címkék: könyvből film drámahír silver linging playbook

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623119691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása