Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Whiterspoon régi tíz kívánsága

2011.08.02. 10:30 koimbra Szólj hozzá!

Reese Witherspoon az egyik legjobban fizetett holywoodi színésznő, a Négy karácsonyért 14 millió dollár ütötte a markát, a Honnan tudod? 15 millió dollárt hozott a konyhára. A legutóbbi két filmje (Vizet az elefántnak, Honnan tudod?) nem hozott eget verő bevételt, ennek ellenére továbbra is 10 millió feletti gázsit tud kialkudni. A színésznő valószínűleg szintén jól fog keresni a Wish List fantasy vígjátékkal, amely Randi Mayem Singernek, a Fogtündér (Tooth Fairy) írójának a tollából származik, aki eredetileg nem hölgyet, hanem férfit tett meg központi karakternek.

A színésznő egy munkamániást alakít, aki 10 éves korában tízet kívánt, ám az érméje félúton elakadt, így vágyai nem teljesültek. Azonban a pénzdarab végül csak eljut a kívánságkút legaljára és a főszereplőnek, aki immáron 30 éves hirtelen valóra válnak régi kérései.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983119403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása