Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az In Time következő előzetese

2011.08.03. 19:52 koimbra 2 komment

Nagyon belehúztak, az In Time esetében rövid időn belül három előzetest is kidobtak, mintha nem tudták volna, hogy melyiket tegyék közzé, majd úgy döntöttek, hogy mindegyiket megosztják az érdeklődőkkel. Justin Timberlake idén nyáron a Rossz tanárral aratott sikert, a Barátság extrákkal sem vallott szégyent és most ezzel a sci-fivel érkezik. Könnyen lehet, hogy ez az év Timberlake éve lesz. Bár Andrew Niccol nem az a rendező, akinek alkotásaira tömegek zarándokolnak el. A film története a jövőben játszódik, ahol 25 éves koráig minden a viszonylag normális kerékvágásban zajlik, majd ezt követően a beszerzett, megvásárolt idő lesz a fizetőeszköz. A gazdagok örökké élhetnek, a szegények korán halnak.


 

Címkék: trailer scifielőzetes in time

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr333123511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.03. 20:49:23

Érdekesnek tűnik, jók ezek a sci-fi összeesküvés filmek :) Timberlake meg messze jobb színész, mint énekes, úgyhogy térjen csak át a filmszakmába nyugodt szívvel.
süti beállítások módosítása