Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Körvonalazódik a Disney-féle Hófehérke is

2011.08.04. 20:27 koimbra 1 komment

A Relativity és az Universal is próbálja a saját Hófehérke tervezetét minél előbb megvalósítani, a Disney viszont nem vette sietősre, szépen, lassan halad a projekttel. 2002 óta ügyködnek azon, hogy elnyerje végleges formáját, szóval egy-két év mit számít? Legutóbb Francis Lawrence tartózkodott a rendezői térfélen, ám az eltelt hónapok alatt lelépett, a The Order and the Seven címre keresztelt film ledirigálására egy effektmestert, Michael Graceyt szerződtették.

Ebből a verzióból gyakorlatilag totálisan száműzték a Hófehérkés történetet. A 19. században Kínában játszódik a cselekmény, nemzetközi harcművészek egyesítik erejüket, hogy segítsenek egy angol hölgynek, aki egy sötét, gonosz erő elől menekül. Mindegyik karakter más-más stílusban fog küzdeni.

Címkék: miújság hófehérke the order and the seven

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr393126359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.05. 09:47:25

ez a más más stílusú küzdés felkeltette az érdeklődésemet, nem is kicsit.
süti beállítások módosítása