Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hype Williams rendezhet filmet Joe Eszterhas forgatókönyvéből

2011.08.09. 12:57 koimbra Szólj hozzá!

Joe Eszterhas neve régebben sokkal szebben fénylett, a csodagyereknek nevezett író ebben az évezredben csupán egy forgatókönyvet tett le az asztalra, méghozzá a Szabadság, szerelemet körmölte le. Nem kell már sokat várnunk arra, hogy újabb film szülessen, amelynek szkriptjét szintén ő vetette papírra. Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy vevőre talált a Lust thrillere, amelynek középpontjában egy 30 éves hölgy áll, aki hozzámegy egy nála öregebb magazintulajdonoshoz. Szemet vet rá egy fiatal fickó, sikeresen elcsábítja, szeretkezéseiket felveszi, majd ezzel zsarolja a nőt. (Korábban úgy hírlett, hogy a férfi szerelmes asszisztense rögzíti ezeket a forró perceket és a felvételekkel fenyegeti a nőt.)

A rendezést Hype Williamsre bízták, az úriember leginkább a videoklipek világában jártas. Többek között dolgozott Will Smith-szel, R. Kellyvel és Babyface-szel. Egyetlen filmet dirigált, 1998-ban jelentkezett a Könnyű pénzzel (Belly), ami nem nevezhető élvezetes műnek.

Ugye nem kell taglalni, hogy Eszterhas mennyire otthon van az erotikus thrillerek világában, csak remélni lehet, hogy az eltelt évek alatt tehetsége nem kopott meg és a hosszú szabadság csak jót tett kreativitásának. Ugyanakkor egy-két jelenet kapcsán úgy érezték a fejesek, hogy át kellene írni, ezért felkérték Jack Olsent, hogy dolgozzon át a történetben ezt-azt.

"Rengeteg csavar és fordulat jellemzi a történetet, amelyet egyedül csak Joe Eszterhas tud jól megírni. Ezért is volt ő a legjobb író sok éven keresztül, mert tudja, hogy kell forgatni a tollat. Nem volt ilyen nagyszerű erotikus thriller A hűtlen (Unfaithful) óta. " - mondta Scott Steindorff producer.

Címkék: miújság lust thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123136746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása