Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Coriolanus előzetes - Fiennes modernizálta Shakespeare-t

2011.08.10. 16:40 koimbra 2 komment

Ralph Fiennes rendezői debütálásához egy Shakespeare művet választott és úgy döntött, hogy modernizálja a történetet. Ezen kívül az egyik főszerepet is bevállalta, majd leszerződtette Gerard Butlert és szép sorban jött a többi színész. William Hurt, Eddie Marsan, Jessica Chastain és Vanessa Redgrave emeli a film színvonalát. Az eredeti történet egy római hősről szól, akit végül száműznek, de ő bosszúra szomjazik, ezért lepaktál ellenségével, hogy véghezvigye tervét. A forgatókönyvet John Logan írta, az ő tollából származik az Aviátor és Az utolsó szamuráj.

Fiennes rákapott a rendezésre, ugyanis már jelezte, hogy a The Invisible Womant fogja ledirigálni, amely Charles Dickens és Nelly Ternan szerelmét taglalja.

Címkék: trailer könyvből film coriolanus akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr803143945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.10. 16:45:07

Nem igazán szeretem Shakespeare-t a régimódi nyelvezete miatt, viszont a sztorijai elég jók és meg is érdemlik a filmrevitelt. Pláne egy ilyet, Ralph Fiennes színészi képességeiről semmi kétségünk sem lehet, sztem rendezőként is be fog vállni, nem kis tapasztalat van a háta mögött. Butler meg hab a tortán, gondolom fog rendesen aprítani :D
süti beállítások módosítása