Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Frászkarika nyereményjáték

2011.08.10. 20:12 koimbra 2 komment

Hamarosan bemutatásra kerül a Frászkarika (Fright Night) remake, amelyre a blog.hu jóvoltából 5 db páros belépő kerül kisorsolásra. Három kérdésre kell helyesen megválaszolni.

1:) Mikor mutatták be az eredeti filmet?
2:) Anton Yelchin, a remake főszereplője kit játszott a Star Trekben?
3:) Mi derül ki az új szomszédról, Colin Farrell karakteréről?

A válaszokat nekem küldjétek el (a kapcsolat a fejléc alatt található) vasárnap 12.00-ig. A nyerteseknek még aznap délután küldök egy e-mailt, akik augusztus 17-én 20.00 órakor ülhetnek be a vetítésre, amely Budapest központjában lesz (a konkrét helyről is majd e-mailben esik szó).

A DreamWorks égisze alatt készült a Frászkarika remake-je, amelyet Craig Gillespie, a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) rendezője vezényelt le. Gillespie eddig még nem szagolt bele a horror műfajába, bár esélyes volt, hogy ő szerződik le a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) megfilmesítésére. Anton Yelchin egy teljesen átlagos tinit alakít, aki egy nap rádöbben, hogy szomszédja nem más, mint egy vámpír (Colin Farrell). Kénytelen hát felvenni a kesztyűt ellene.

Címkék: nyereményjáték fright night

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473144389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_drk 2011.08.11. 21:01:03

hogy kell oldalt bezárni azt a szart mert rohadtúl idegesít! nem lehet tőle még olvasni se!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.08.11. 21:23:12

@_drk: Szóltam már a bloghusoknak, hogy valamit kezdjenek vele, mert nagyon belelóg a posztokba. Egy hétig lesz egyébként kinn.
süti beállítások módosítása