Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moverman írja a The Terrorist Search Engine-t.

2011.08.10. 10:46 koimbra Szólj hozzá!

Néhány héttel ezelőtt a Sony megvette a New York Magazine-ban megjelent The Terrorist Search Engine cikk megfilmesítési jogait. Egy kis keresgélés után most lelték meg a megfelelő forgatókönyvírót Oren Moverman személyében. Moverman írta és rendezte A harcmező hírnökeit (The Messenger), jelenleg a Rampart thrilleren dolgozik. A Sony csak a szkriptet bízta rá, úgy tűnik, hogy a rendezői feladatokat másnak akarják adni.

A cikk a 23 éves Evan Kohlmann terrorelhárítóról szólt, aki az interneten kutakodva kereste a lehetséges fenyegetést. Dzsihádista videókat, honlapokat és fórumokat böngészett, értékelései segítségével több oldalt zártak be, jó néhány embert tartóztattak le terrorizmus vádjával.

A főszereplő Jesse Eisenberg lesz, aki már eléggé profi az internet használatban, főleg A közösségi háló (The Social Network) után.

Címkék: miújság cikkből hír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr213139367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása