Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Duncan Jones újabb sci-fin töri a fejét

2011.08.12. 10:57 koimbra 6 komment

Duncan Jones, a Hold (Moon) és a Forráskód (Source Code) rendezője újabb sci-fin töri a fejét, ám ezt követően más műfaj felé venné az irányt. Egyelőre nem túl sokat lehet tudni arról, hogy miről szólna a következő filmje, de ellátogatott a WETÁ-hoz.

A DIY-nak adott interjúban a következőket mondta: "Elárulhatom, hogy az új filmem sci-fi lesz, de ezt követően szakítok ezzel műfajjal. A Hold esetében nagyon kevés pénzből dolgozhattunk és amit tudtunk kisajtoltunk belőle. A Forráskódnál esélyem nyílt arra, hogy nagyobb büdzsével és ismertebb színészekkel dolgozhassak, de ez nem volt igazán az én projektem. Remélhetőleg a harmadik filmem egy olyan sci-fi lesz, amelyet valójában elterveztem és megkapom a szükséges összeget, hogy megcsinálhassam azt, amit elképzeltem. Ezt követően más műfaj felé veszem az irányt." - mondta Jones, majd hozzátette, hogy producerével együtt elutazott Új Zélandra, meglátogatták a WETÁ-s srácokat. Csodálatos élménynek nevezte az ott töltött órákat. Nem is cégnek nevezte az effektgyárat, hanem olyan emberek közösségének, akik odavannak a filmekért.

A kigondolt sci-fijéről csak annyit árult el, hogy a Szárnyas fejvadász előtt szeretne vele tisztelegni. A jövőben fog játszódni a cselekmény egy városban. Ennél többet sajnos most még nem lehet tudni a tervezetről.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543148078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2011.08.12. 11:09:32

Remélem ezalatt a "Mute"-ot érti, amit a Source Code kedvéért jeggelt, és arról volt szó, hogy Blade Runner stílusú lesz és Berlinben fog játszódni.

Shyllard 2011.08.12. 11:39:26

Huhh, pedig a Moon és a Source Code is elég ütős volt, ahhoz képest h állítólag nem teljesen lettek olyanok, mint amilyeneket szeretett volna. Iszonyatosan várom ezt az új filmjét, aztán meg kíváncsi leszek a nem sci-fi filmjére, bár sztem kár otthagynia ezt a stílust.

zvladij 2011.08.12. 14:05:13

Tegye bele majd az apját egy mellékszerepbe. Én annak örülnék.

Shyllard 2011.08.12. 15:38:28

@zvladij: Úristen, csak most kerestem rá, eddig nem is tudtam, h David Bowie fia... Szégyellem magam... Így nem csoda, hogy tehetséges a csávesz.

countrypecos 2011.08.12. 16:22:54

Bakker, akkor a srác nem csak tehetséges, vannak kapcsolatok az apukája miatt. No de a Hold nagyon jó volt, a Forráskód is elment.

Alex Mahone 2011.08.12. 17:43:28

Azé' nem bánnám, ha Ridley Scott retteneténél valamicskével jobb lenne.... Mondjuk fényévekkel.
süti beállítások módosítása